Teollisuusimuri Kärcher NT 65/2 Tact²
  • Teollisuusimuri Kärcher NT 65/2 Tact²

Teollisuusimuri Kärcher NT 65/2 Tact²

Väkivahva NT 65/2 Tact² märkä-kuivaimuri kahdella moottorilla.

Automaattinen Tact² -suodattimen puhdistus ylläpitää tasaisen imutehon ja imee suuretkin määrät hankalaa hienopölyä roskista puhumattakaan. Ei huolta suodattimen tukkeutumisesta ja imutehon heikentymisestä. Antistaattiset varusteet estävät staattisen sähkövarauksen aiheuttamat räpsähdykset hienojakoista pölyä imuroitaessa. Laakasuodatin ei vie säilötilaa, joten 65 litran säiliökapasiteetti on maksimaalisesti hyödynnettävissä ja nesteiden imurointi onnistuu kätevästi suodatinta vaihtamatta. Kahden tehokkaan moottorin turvin imuri suoriutuu niin pölystä, karkeista roskista kuin nesteistäkin.

 

HINNASTO:

30 € / vrk sis. alv24%

 

Tiedustele vuokrausaikoja puhelimella 041 314 6446 tai sähköpostilla suvi.suominen@autrics.fi

 

VUOKRAUSEHDOT:

Vuokrattu väline palautetaan, siinä kunnossa kuin se oli vuokraushetkellä. Vuokraaja käyttää vuokrattua välinettä kuten omaansa ja korvaa huolimattomalla käytöllä rikkoutuneen välineen korjauksen vuokraajalle.

 

Vuokralle antaja ei vastaa vuokratun välineen kanssa tapahtuneen fyysisen vamman tai taloudellisen vahingon kulujen korvaamisesta. Vuokralle antaja ei vastaa vuokratun välineen käytöstä aiheutuviin muihin haittoihin tai vahinkoihin.

 

Vuokraaja vastaa, että hänellä on omat vakuutukset mahdollisten onnettomuuksien varalta.

 

Vuokraajalla on mahdollisuus tutustua ehtoihin internetsivuilla ja paikan päällä. Vuokraamalla vuokraaja hyväksyy ehdot.

 

alk. 30 € / vrk

 © Autrics Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

 

Evästeet