Kärcher painehuuhtelukone
  • Kärcher painehuuhtelukone
  • Tekstiilipesutabletti Kärcher RM 760

Kärcher painehuuhtelukone

Ammattikäyttöön mitoitettu tekstiilipesuri / painehuuhtelukone on nopea ja tehokas ratkaisu mattopintojen sekä kangaspintaisten huonekalujen, autonpenkkien ja sisäverhoilujen puhdistamiseen.

Painehuuhtelu jättää pinnan raikkaan puhtaaksi, ja tehokkaan kuivauksen ansiosta kohde kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi. Lujarakenteinen, varmatoiminen kone ja jämerät pesuvarusteet kestävät päivittäisessä ammattikäytössä.

 

HINNASTO:

30 € / vrk sis. alv24%

 

Tiedustele vuokrausaikoja puhelimella 041 314 6446 tai sähköpostilla suvi.suominen@autrics.fi

 

LISÄVARUSTEET:

Tekstiilipesutabletti Kärcher RM 760 tabletti

Carpet Pro Cleaner RM 760 Tablet on tekstiilipesurille ja ammattilaisten painehuuhtelulaitteelle tarkoitettu syväpudistava pesuaine tablettimuodossa.  Erityinen kapselointiteknologia mahdollistaa pesuaineen helpon käytön. Tabletti liukenee nopeasti pesuveteen.

 

Tehokas syväpuhdistusaine painehuuhtelukoneeseen puhdistamaan verhoilun ja tekstiilipäällysteet. Irroittaa öljy-, rasva- ja mineraalitahrat. iCapsol tekniikka: huuhtelua ei tarvita, joten pinnat ovat pian taas kuivia.

 

Tabletit pakattu yksittäiseen suojakalvoon, joka liukenee veteen. Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti kaikissa lämpötiloissa. Ei sisälllä valkaisuaineita. Puhdistaa tekstiilit hygieenisesti. Tuoksu on raikas ja miellyttävä.

 

1 pesuainetabletti riittää n. 2-3 m2 pesuun

alk. 2 € / 1 tabletti

 

VUOKRAUSEHDOT:

Vuokrattu väline palautetaan, siinä kunnossa kuin se oli vuokraushetkellä. Vuokraaja käyttää vuokrattua välinettä kuten omaansa ja korvaa huolimattomalla käytöllä rikkoutuneen välineen korjauksen vuokraajalle.

 

Vuokralle antaja ei vastaa vuokratun välineen kanssa tapahtuneen fyysisen vamman tai taloudellisen vahingon kulujen korvaamisesta. Vuokralle antaja ei vastaa vuokratun välineen käytöstä aiheutuviin muihin haittoihin tai vahinkoihin.

 

Vuokraaja vastaa, että hänellä on omat vakuutukset mahdollisten onnettomuuksien varalta.

 

Vuokraajalla on mahdollisuus tutustua ehtoihin internetsivuilla ja paikan päällä. Vuokraamalla vuokraaja hyväksyy ehdot.

alk. 30 € / vrk

 © Autrics Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

 

Evästeet